Voor wie en wanneer

VALETUDO COACHING: ONTDEK JE KRACHT MET PAARDEN

Welkom bij Valetudo Coaching, waar wij individuele coachsessies aanbieden voor volwassenen in samenwerking met onze kudde paarden. Ons uitgangspunt is dat de antwoorden op jouw vragen al in jou aanwezig zijn. Ik begeleid je met gerichte vragen, terwijl het paard als krachtige spiegel fungeert. Samen streven we ernaar dat je jezelf (beter) leert kennen, je potentieel benut en eventuele beperkingen overwint.

Wanneer kiezen voor onze coaching

Loop je vast in het dagelijks leven, zowel privé als op het werk? Worstel je met overtuigingen, worstel je met het maken van keuzes, of zoek je helderheid over je doelen? Of wil je simpelweg ontdekken hoe je het beste uit jezelf kunt halen? Onze coaching met paarden is geschikt voor diverse vraagstukken en thema's. De paarden en ik kunnen je begeleiden bij een breed scala aan uitdagingen, zoals hierboven beschreven. Deze lijst is niet allesomvattend, omdat we werken met wat er zich in het huidige moment aandient. Het kan dus zijn dat er andere kwesties naar voren komen tijdens de sessie, en daar gaan we dan direct mee aan de slag.

 

Ben je klaar om jouw innerlijke kracht te ontdekken? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Wij staan klaar om je te begeleiden op jouw reis naar persoonlijke groei en welzijn.

Flyer Valetudo Coaching