Contact & Informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen. Alle vragen worden met de grootste zorg behandeld en blijven vertrouwelijk.

 

Je kunt contact met mij opnemen via het contactformulier op deze pagina. Uiteraard ben ik ook bereikbaar via e-mail, WhatsApp en telefoon. De tarieven vind je onderaan deze pagina vermeld.

 

Tijdens coachsessies en het werken met de paarden staat mijn telefoon op stil. Als je een voicemail achterlaat, bel ik je zo snel mogelijk terug.

 

Voel je vrij om contact op te nemen, ik sta klaar om je te helpen. 

Contact formulier

Dit contactformulier vraagt om uw gegevens zodat Valetudo Coaching contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. In de privacy statement staat hoe Valetudo Coaching met uw gegevens omgaat.

Tarieven

Intake  

Duur: 30 à 45 minuten.

Tarief: €30, incl. 21% BTW 

Voorafgaand aan de eerste coachsessie maken we kennis met elkaar en bespreken we jouw coachvraag of thema. We nemen het intake  formulier door en zetten een behandel/coachplan op. Na de intake volgt direct de eerste coachsessie (zie tarief voor individuele coachsessie) met het paard of bij het hek met de kudde. 

Individuele coachsessie

Duur: 1 à 1,5 uur

Tarief: €95, incl. 21% BTW

We nemen de tijd die nodig is, in alle rust. Dit betekent dat we niet strikt vasthouden aan een specifieke eindtijd. Gemiddeld genomen duurt een sessie ongeveer 1 uur., maar indien nodig nemen we meer tijd. Het kan ook voorkomen dat binnen het uur veel progressie wordt geboekt en de sessie afgerond is. Ik reserveer een dagdeel in mijn agenda voor jouw sessie.