Contact & Info

Heb je vragen of wil je meer weten, neem vrijblijvend contact met mij op. Elke vraag is welkom en wordt vertrouwelijk behandeld.

Contact opnemen kan middels het contactformulier op deze pagina.

Uiteraard mag je ook altijd mailen, whatsappen of bellen*. Tarieven staan onderaan deze pagina vermeld. 

Tijdens coachsessies en het werken met de paarden staat mijn telefoon op stil, Uiteraard kun je een voicemail achter laten en dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Contact formulier

Dit contactformulier vraagt om uw gegevens zodat Valetudo Coaching contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. In de privacy statement staat hoe Valetudo Coaching met uw gegevens omgaat.

Tarieven

Intake  

Duur: 30 à 45 min.

30 Eur incl. 21% BTW 

Voorafgaand aan de eerste coachsessie maken we kennis met elkaar. We nemen samen het intake formulier door, het behandel/coachplan en bespreken uitgebreid jouw coachvraag of thema. Aansluitend aan de intake volgt de eerste coachsessie (zie tarief voor individuele coachsessie) met het paard of bij het hek met de kudde. 

Individuele coachsessie

Duur: 1 à 1,5 uur

95 Eur incl. 21% BTW

We nemen de tijd die nodig is, in alle rust. Dit houdt in dat we niet vasthouden aan een specifieke eindtijd. Gemiddeld genomen duurt een sessie 1 uur. Indien nodig nemen we meer tijd. Omgekeerd kan ook. Het kan zijn dat binnen het uur veel los gekomen is en de sessie rond is. Ik reserveer een dagdeel in de agenda voor jou.