Ervaringen

Hier zijn enkele ervaringen van mensen wie ik heb mogen coachen.

"Wil graag Janine en Fleur hartelijk danken voor een ongelooflijke middag. Janine is heel hartelijk en stelde me meteen op mijn gemak. Er speelden een aantal thema's en Janine kon op een speelse manier toch het hoofdthema eruit halen. De interactie met Fleur begon al tijdens het intake gesprek, waar Fleur al kwam kijken. Ze is reuze geïnteresseerd en volkomen gefocused op de persoon waarmee ze aan het werk is. Janine kan goed luisteren, observeren en dan via vragen je helpen bij het ontdekken van de antwoorden die we in ons zelf hebben, maar nog niet bij konden komen. Zeker een aanrader en denk dat ik nog wel eens vaker langs ga voor een gesprek met Janine en Fleur of een van de andere paarden."

Maudy de Jongh, april 2022

"Ik had al vaak gehoord over coachen met paarden maar heb het nooit aangedurfd. Het was een verrassing dat ik me zo snel vertrouwd voelde tijdens de sessie. Alles kon op mijn tempo en we deden alleen wat ik wilde. Ik heb geen enkele druk gevoeld om iets te doen waar ik niet achter stond. Janine kon naar al mijn gebabbel luisteren en daarna vragen wat ik het belangrijkste vond. Hierdoor kon ik mijn woorden kwijt en zat er toch duidelijk een structuur in de sessie.  Zij hield het doel voor ogen. Ik zit nog een beetje in een roes van hoe geweldig ik het vond.  Het was een heel fijne sessie. Prachtig mens, die Janine. Daar gaan heel veel mensen een fijne coach aan hebben."

Yvonne, november 2021

Fleur in de weide

"Wat een fantastische manier van coachen is dit! Heel puur en bijzonder een coachsessie met een paard en de inzichten die Fleur me gaf. Ik voelde me direct op mijn gemak bij Janine en Fleur. Janine laat echt jezelf nadenken en zoeken naar antwoorden en geeft je daar de tijd voor."

Jet, november 2021

"Het was echt een fantastische ervaring. Heb echt een bewustwordingsproces meegemaakt. Met name in mijn “zijn” het gevoel….. bedankt daarvoor Janine en Fleur en Olympia en de andere merries. Ik mocht daadwerkelijk vrijheid en eenheid bij mezelf ervaren, met daarbij de bescherming en liefde van de merries. Prachtig."

Karien Bennink, september 2021

Janine  met haar paard Fleur

Janine & Fleur

Valetudo Coaching Logo
  • ruimte om je zelf te zijn
  • praktische aanpak
  • in vertrouwen
  • in jouw eigen tempo
  • in alle rust
  • midden in de natuur